نکاتی برای نگهداری صحیح شکلات و لواشک

نکاتی برای نگهداری صحیح شکلات و لواشک

زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه

در اینجا تیم مجرب شکلات و لواشک آندیا در شبستر به نکاتی برای نگهداری از شکلات و لواشک میپدازد. در ادامه همراه ما باشید:

نکاتی برای نگهداری صحیح شکلات و لواشک

شکلات:

شکلات را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید: بهترین دما برای نگهداری شکلات بین 15 تا 20 درجه سانتیگراد است.

شکلات را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید: نور خورشید می‌تواند باعث ذوب شدن و تغییر رنگ شکلات شود.

شکلات را در ظرفی درب دار نگهداری کنید: این کار از ورود رطوبت و هوا به داخل ظرف و فاسد شدن شکلات جلوگیری می‌کند.

شکلات را با مواد دارای بوی تند مانند پیاز و سیر نگهداری نکنید: بوی این مواد می‌تواند به شکلات نفوذ کند و طعم آن را تغییر دهد.

لواشک:

لواشک را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید: بهترین دما برای نگهداری لواشک بین 10 تا 15 درجه سانتیگراد است.

لواشک را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید: نور خورشید می‌تواند باعث خشک شدن و تغییر رنگ لواشک شود.

لواشک را در ظرفی درب دار نگهداری کنید: این کار از ورود رطوبت و هوا به داخل ظرف و فاسد شدن لواشک جلوگیری می‌کند.

لواشک را در یخچال نگهداری نکنید: یخچال می‌تواند باعث سفت شدن و تغییر طعم لواشک شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

مزایای شکلات و لواشک آندیا در شبستر
نکاتی برای مصرف شکلات و لواشک

دیدگاهتان را بنویسید